Maak werk van 2018

Maak werk van 2018

We kennen ze allemaal: stoppen met roken, meer sporten, minder chocolade eten en vaker je moeder bellen. Rond de jaarwisseling maken de meeste mensen goede voornemens. Het vinden van een (nieuwe) baan is hier ook een goed voorbeeld van. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in 2018 en word je gelukkig van (ander) werk? Bingo! Dan zit je perfect bij Wiertz Personeelsdiensten.

Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. We zijn er voor tijdelijke uitzendbanen en banen in vaste dienst. Op alle opleidingsniveaus, van lbo tot hbo. Voor banen in alle branches. Van horeca tot bouw. Van zorg tot techniek. Van zakelijke dienstverlening tot callcenters. Wij maken er werk van.

Persoonlijke aandacht
Wij onderscheiden ons met onze persoonlijke aandacht. Dit staat bij ons op de eerste plaats. Er is altijd tijd voor een persoonlijk gesprek. Wij máken tijd voor jou! Zodra je aan de slag gaat voor ons maak jij deel uit van de grootste familie van Limburg. Je bent niet alleen medewerker van het bedrijf waarvoor je werkt, maar ook onderdeel van ons!

Lokale aanwezigheid
We spreken daarnaast de taal van onze omgeving én zijn al twintig jaar daadkrachtig door de hele provincie, met filialen tussen Venray en Maastricht. Oftewel: wij houden van Limburg! Op ons kun je écht bouwen. Wij betalen jouw vertrouwen in ons altijd terug. Wij hebben alle zaakjes op orde en regelen ook die van jou. Reken er maar op dat onze uitbetalingen altijd op tijd bij je zijn!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk hier ons actuele vacatureoverzicht en maak werk van jouw goede voornemens in 2018!