Maken knappe koppen het verschil

Maken knappe koppen het verschil

Het vermogen om talent te werven is één van de drie belangrijkste pijlers waarop de groei van een bedrijf rust. Men heeft het over de War on Talent: welk bedrijf weet talent aan te trekken en is in staat deze aan zich te binden voor de langere termijn. Naast het aantrekken van talent is ook de focus op innovatie en het vermogen kritisch in de spiegel te kijken en het roer om te gooien als voorwaarde voor groei.

Bedrijven presenteren zich steeds beter en willen nieuwe medewerkers voor zich winnen door helder gedefinieerde bedrijfswaarden en een duidelijk herkenbare bedrijfscultuur. Waarschijnlijk herken je het zelf ook; naast je werk hecht je ook waarde aan de bedrijfscultuur. Past deze eigenlijk bij jou als persoon, streeft je werkgever dezelfde normen en waarden na en ben je aan het einde van de rit trots op je werkgever?

Bij ZUID recruiters streven wij een match op beide fronten na: zowel je takenpakket alsook de bedrijfscultuur moet bij jou passen. Ben jij een talent op zoek naar een nieuwe werkgever? Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen wat we voor je kunnen betekenen.

Bron: Onderzoeksrapport Maken knappe koppen het verschil? uitgevoerd door ABN Amro en Mazars.