Marc Schaefer beste intercedent van Limburg

Marc Schaefer beste intercedent van Limburg

Woensdag 29 november vond de finale plaats van het event ‘Intercedent van het Jaar 2017’ in Maarssen. Een belangrijke dag voor Marc Schaefer, intercedent van ons specialisme Wiertz International Recruitment in de vestiging Herzogenrath. Marc ging er uiteindelijk niet met de winst vandoor, maar mag zich wel ‘Beste Intercedent van Limburg’ noemen.

Na een zeer intensief voortraject schopte Marc Schaefer het tot de beste 10 intercedenten van Nederland. Hij mocht afgelopen woensdag in de Inn Style in Maarssen strijden voor de titel ‘Intercedent van het Jaar’. Leuk feitje: Marc was uiteindelijk de enige overgebleven Limburger in de finale.

Tijdens de finaledag kregen de tien finalisten nog enkele pittige opdrachten te verduren. Ze moesten eerst de 15-koppige vakjury overtuigen met hun zakelijk inzicht, commerciële aanpak en overtuigingskracht. In de avond werden ze voor een zaal met fans, en collega-intercedenten voorgesteld en mochten ze zich nog één keer sterk maken waarom zij juist dé intercedent van het jaar waren.

Beste Intercedent van Limburg
De vakjury roemde Marc Schaefer om zijn passie voor het werk, authenticiteit en zag zijn bescheidenheid als grootste kracht. Hij kijkt terug op een intensieve, maar vooral leerzame periode: “Het was te gek om in de finale te staan. Dat ik niet heb gewonnen, maakt niet heel veel uit. Zoals de winnares tijdens haar speech zei: ‘iedereen die hier vandaag staat is een winnaar’. Ik ben trots dat ik het zo ver heb geschopt. En ik ben dankbaar dat mijn team altijd achter me is blijven staan, ook terwijl ik het ongelofelijk druk had. Tenslotte ben ik wel de ‘Beste Intercedent van Limburg’, als je dat zo mag zeggen. Dat neemt niemand me af.”

Gefeliciteerd
Ela Timar, werkzaam bij InterActief Groep, won uiteindelijk de titel Intercedent van Jaar 2017. Ela won met een nipte voorsprong van Jacquelien in ‘t Veld, werkzaam bij In Person, die de tweede plaats behaalde in de finale. De derde plaats werd veroverd door Christel van Rossum, werkzaam bij Unique. Van harte gefeliciteerd allemaal!