Marc Schaefer naar finale Intercedent van het jaar

Marc Schaefer naar finale Intercedent van het jaar

Marc Schaefer behoort tot de beste 10 intercedenten van Nederland! Na een pittige voorronde waarin een kennistoets, een telefonisch assessment en een filmpje zijn gemaakt, is hij nu door naar de finale tijdens het Event Intercedent van het Jaar 2017 op woensdag 29 november 2017.

Het voortraject
Tijdens de eerste ronde werd actuele branchekennis getest, waarna in de tweede ronde commerciële vaardigheden aan bod kwamen in een telefonisch assessment. In de halve finale ontving Marc een workshop personal branding en werd er aansluitend een promotievideo opgenomen waarin Marc uitlegde waarom hij DE Intercedent van het Jaar 2017 is.

De finale
De finale in Maarssen start met een personal pitch voor een vakjury. Tot slot volgen er speeddates waarin de finalisten op 5 thema’s worden bevraagd: de USP’s van de uitzendorganisatie, goed werkgeverschap, de candidate experience, innovaties en commerciële successen.

Marc Schaefer (28) komt uit Kerkrade en is sinds juli 2016 in dienst bij Wiertz Company. Hij werkt als intercedent van ons specialisme Wiertz International Recruitment in de vestiging Herzogenrath. Deze kleine Duitse gemeente ligt net over de grens met Kerkrade. Ons kantoor ligt in het Eurode Business Center, het eerste grensoverschrijdende bedrijfsverzamelpand in Europa en letterlijk op de grens van Nederland en Duitsland. Het team van Herzogenrath bestaat uit verschillende nationaliteiten en werft vanuit dit kantoor internationale arbeidskrachten voor de Limburgse arbeidsmarkt.

De verkiezing Intercedent van het jaar wordt jaarlijks georganiseerd door Artra Arbeidsmarkttrainingen.