Medewerker Wiertz Personeelsdiensten genomineerd voor ‘’Pool van het Jaar’’

Medewerker Wiertz Personeelsdiensten genomineerd voor ‘’Pool van het Jaar’’

Onze collega Anna Baranowska is genomineerd in de verkiezing ‘Pool van het jaar 2016’ in de categorie ‘carrière’. De goedlachse Anna werkt al 9 jaar voor Wiertz Personeelsdiensten als intercedente. Sinds dit voorjaar maakt ze deel uit van het inhouse team bij Foodpark Europe in Landgraaf. Anna zorgt ervoor dat de Poolse arbeidsmigranten uitstekend worden opgevangen in Nederland. Met haar grote netwerk in de Poolse gemeenschap gaat ze voor haar kandidaten en uitzendkrachten door het vuur. Haar collega’s omschrijven Anna als ‘een boegbeeld, een steunpilaar en gewoonweg een mooi persoon waaraan menigeen een voorbeeld kan nemen.’ Dat zijn wij uiteraard helemaal met Stichting Polonus eens!

Om de positieve inbreng en successen van Polen in Nederland te promoten werd in 2011 de Stichting Polonus opgericht. Sinds de oprichting heeft Stichting Polonus met ondersteuning van vele sponsoren, organisaties en vrijwilligers vier succesvolle verkiezingen van Pool van het jaar (‘Polonus’) in Nederland georganiseerd. De Polonus-verkiezingen worden door velen gevolgd via internet en sociale media en zijn inmiddels breed bekend. Stichting Polonus wordt hierbij gesteund door de Poolse Ambassade in Nederland. Naast vele samenwerkende organisaties en media in Nederland bericht ook de Poolse televisiezender TV Polonia over de Polonus-verkiezingen.

Help Anna Baranowska deze fraaie titel te winnen, klik op deze link en stem! De winnaars van Polonus 2016 worden bekend gemaakt tijdens een feestelijk gala op 19 november in de studio’s van Aalsmeer.