Carrièremaker: Tom

Carrièremaker: Tom

Stel jezelf voor

Mijn naam is Tom Bovens ben 36 jaar, geboren en getogen in Maastricht maar woon sinds een aantal jaren in Eijsden. Ik werk sinds december 2010 bij Wiertz Company.

Wat maakt het werken bij Wiertz Company zo leuk?

Er zijn verschillende zaken die het leuk maken om bij Wiertz Company te werken. Je hebt veel leuke collega’s, je hebt dagelijks contact met leuke klanten en flexcollega’s en Wiertz biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen. Naast het werken organiseert Wiertz ook regelmatig bijeenkomsten waar je informeel met je collega’s samen komt om gezellig een hapje en drankje te doen. Door Covid is dat alweer een tijdje geleden maar ik kijk uit naar het moment dat het weer kan en mag!

Hoe is je carrière begonnen bij Wiertz Company?

In 2010 was ik net klaar met studeren toen ik als Intercedent bij Wiertz in Maastricht mocht beginnen. Mijn eerste echte baan. Ik had mij ingeschreven voor de banenmarkt van het UWV. Daar zat Micheline, Kantoormanager van het kantoor in Maastricht. Ze adviseerde mij om een open sollicitatie te sturen. Twee weken later kon in starten! In Maastricht had ik de beste leermeester die je in mijn beleving kunt hebben. Micheline heeft mij gekneed en klaargestoomd voor een volgend stap. Die stap kwam er na 4 jaar. Nadat ik tussen het 2e en 4e jaar mijn ambitie had uitgesproken om ook Kantoormanager te willen worden, kreeg ik de kans om als Kantoormanager in Landgraaf aan de slag te gaan. Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen. Dat doe ik inmiddels dus 7 jaren met veel plezier. In de tussentijd ben ik nog voorzitter geweest van de OR en heb ik op interim basis de kantoren Heerlen, Kerkrade en Herzogenrath mogen ondersteunen. Genoeg mogelijkheden aangegrepen om mezelf te ontwikkelen! Vanaf januari ben ik Business Unit Manager en heb ik enkele Large Accounts in mijn beheer, iets waar ik ontzettend veel zin in heb!

Beschrijf Wiertz Company in 3 woorden

  • Daadkrachtig
  • Samenwerken
  • Groeiend

Hoe omschrijf je je collega’s?

Mijn collega’s staan altijd voor me klaar. Zijn behulpzaam en proberen elkaar beter te maken. Natuurlijk heb je met de ene collega meer contact dan met de andere maar dat neemt niet weg dat iedereen dezelfde richting op wil en je dus ook met iedereen hierover kunt praten. Verder hebben we een groep die van gezelligheid houdt en wel graag feestjes viert. Successen mogen gevierd worden! Dat gebeurt in mijn ogen soms wat te weinig. Voor veel collega’s zijn successen onderdeel van het werk, maar dat maakt het niet minder bijzonder als je weer een nieuwe mijlpaal haalt!