Meet: Flex Solutions

Ik ben verantwoordelijk als Operationeel Manager regio Noord-Limburg. Ik ben verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen, met betrekking tot omzet,  rendement  en kwaliteit.

Welke trends en ontwikkelingen zie je binnen je Solution?

Er zijn steeds minder flexkrachten  beschikbaar voor steeds meer vacatures. Dat realiseren bedrijven zich gelukkig steeds meer.  Ze staan steeds meer open voor het opleiden van mensen en passen hun vacatures, qua werktijden en eisen  steeds meer aan, aan  de flexkrachten die nog wel  beschikbaar zijn.

Wat is de grootste uitdaging voor Flex Solutions voor het komende jaar?

De grootste uitdaging voor het komend jaar is, naast het vinden, binden en boeien van onze flexkrachten, het leveren van kwaliteit. Zowel aan onze  opdrachtgevers als aan onze flexkrachten.

Het laten instromen van  grote aantallen flexkrachten kent een aantal uitdagingen.  Door ons te conformeren aan een gedegen gesprekscyclus tussen onze opdrachtgever en flexkrachten voorkomen we uitstroom. We gaan meer en structureel in gesprek met onze flexkrachten en opdrachtgevers  en bespreken  knelpunten, (doorgroei)mogelijkheden en polsen nog meer hun tevredenheid.

De driehoeksverhouding tussen de partijen is en blijft van wezenlijk belang en de klassieke ‘klant leveranciersrelatie’ verdwijnt.  In plaats hiervan ontstaat een partnership gebaseerd op gelijkwaardigheid, met meer oog voor kwaliteit en duurzame samenwerking.

Waar ben je trots op?

Ik ben blij en trots op mijn team in Venlo waarmee ik het afgelopen jaar een geweldige prestatie heb mogen neerzetten. Nogmaals mijn dank voor jullie tomeloze inzet en vertrouwen. En ik ben heel erg enthousiast over mijn nieuwe rol als Operations Manager voor Noord-Limburg, Eindhoven en Nijmegen. Samen met een heel fijn en krachtig team ga ik 2022 in. Ik heb er zin in!

Hoe ga je in 2022 met Flex Solutions een bijdrage leveren aan de omzetgroei van Wiertz Company?

De splitsing tussen Large en Local accounts die nieuwe mogelijkheden bieden. Op maat gesneden dienstverlening voor elke klant. Met een brede kijk, dus gericht op de totaaloplossing. Focus brengen op de dienstverlening zorgt voor kracht in de ontwikkeling van onze medewerkers en dat zorgt voor een positief effect op onze dienstverlening en de gewenste groei.