Meet: Hospitality Solutions

Meet: Hospitality Solutions

Wat is je rol binnen Wiertz Hospitality Solutions?

Ik ben Business Unit Manager bij Hospitality Solutions. Ik zie het als mijn taak om iedereen in zijn eigen kracht te zetten en daardoor het beste resultaat uit zijn werk te halen. Of je het nu hebt over een consultant of flexkracht. Beide moeten met plezier en enthousiasme aan het werk gaan en dit vooral ook uitdragen.

Welke trends en ontwikkelingen zie je binnen je Solution?

Op dit moment is het een uitdaging om ervaren horeca personeel te werven. Door mensen te selecteren op competenties en te trainen op vaardigheden kun je ook medewerkers zonder ervaring aan het werk zetten. Klantcontact is heel belangrijk in de horeca en leisure. Werk je bij GaiaZOO, ongeacht welke afdeling, dan sta je altijd in contact met de bezoeker. Je bent dan ook altijd het visitekaartje van GaiaZoo. Daarom is het blijven sturen op communicatie en klantvriendelijkheid heel belangrijk.

Daarnaast zie je dat bezoekers steeds hogere verwachting hebben. Namen ze een aantal jaren geleden genoegen met een broodje knakworst op de vuist, nu gaan ze voor een volledige beleving. . Dit vergt ook steeds meer flexibiliteit van de medewerkers omdat ze moeten kunnen anticiperen op het steeds veranderende verwachtingspatroon van de bezoeker.

Waar ben je het meest trots op als je terug kijkt op afgelopen jaar? 

Na 5 jaar met veel enthousiasme GaiaZOO bediend te hebben ben ik er erg trots op dat GaiaZOO met Wiertz Company een contract voor onbepaalde tijd heeft afgesloten! En in 2022 volgt voor mij persoonlijk de kers op de taart: ik ben nu niet alleen verantwoordelijk voor GaiaZOO, maar voor de gehele hospitality tak.

Wat is de grootste uitdaging voor Wiertz Hospitality Solutions voor het komende jaar?

De uitdaging zit hem met name in het binden en boeien van medewerkers. Hoe kan ik de beste mensen behouden en tevreden houden? Wiertz Company is een bedrijf waar de familiare band erg belangrijk is. Ik weet zeker als we dit weten vast te houden, we samen iets moois kunnen bereiken,

Hoe ga je in 2022 met Wiertz Hospitality Solutions een bijdrage leveren aan de omzetgroei van Wiertz Company?

Door vooral dicht bij mezelf te blijven, vertrouwen op mijn eigen kracht en dat doen waar ik goed in ben. Uiteraard kan ik dit niet alleen en zal ik samen met mijn team de beste oplossing bieden aan onze opdrachtgevers en de beste baan voor onze flexkrachten.