Met Wiertz International Recruitment naar het Oktoberfeest!

Met Wiertz International Recruitment naar het Oktoberfeest!

Europa biedt volop kansen voor werkgevers. Als je tenminste weet waar ze te vinden zijn. Wiertz International Recruitment is gespecialiseerd in het aantrekken van gemotiveerde en vakbekwame uitzendkrachten in het Europese buitenland, met het zwaartepunt in Duitsland en Polen.

Ondernemers die opereren in arbeidsintensieve sectoren zoals de productie of distributie weten er alles van: een flexibel arbeidsproces is van essentieel belang voor een succesvolle bedrijfsvoering. Tegelijkertijd slaagt men er niet altijd in om in eigen land voldoende gekwalificeerd en gemotiveerd personeel te vinden. De uiterste consequentie, stagnatie van de arbeidsprocessen, ligt dan al snel op de loer. Geen wonder dat deze bedrijven in hun zoektocht naar flexibel personeel steeds vaker over de grens kijken. Een hele uitkomst voor beroepssectoren die binnen Nederland nog gekwalificeerde werknemers kunnen binden.

Omdat Wiertz International Recruitment al jarenlang actief is op de open Europese arbeidsmarkt hebben wij een betrouwbaar netwerk van contactpersonen en wervingskanalen opgebouwd. Bovendien opereren wij ook vanuit onze eigen vestigingen Wiertz Personal in Duitsland en zijn er Pools sprekende intercedenten op verschillende filialen. Want behalve ondersteuning bij het zoeken en selecteren van buitenlandse medewerkers zorgen wij ook voor de volledige administratieve afhandeling van alle noodzakelijk formaliteiten voor uw buitenlandse medewerker. Daarnaast neemt Wiertz International Recruitment de werkgeversverplichting voor haar rekening. Dit alles gebeurt geheel conform de voorschriften van de EU.

Als tijdelijke medewerkers van ver komen, zorgen wij, indien gewenst, voor vervoer en huisvesting in de buurt van de werkplek. En ook tijdens de uitvoering van de opdracht blijven wij intensief contact houden met de opdrachtgever en medewerker. Zo wordt de samenwerking tussen opdrachtgever en buitenlandse kracht zeer laagdrempelig gemaakt. Een hele zorg minder. Op deze manier lossen we personeelsvraagstukken eenvoudig en snel op.

Opdrachtgevers die voor 14 oktober kennis maken met deze buitenlandse vakkrachten, of de flexkrachten van eigen bodem, krijgen als beloning gratis kaarten voor de Oktoberfeesten in Sittard of Eindhoven. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.wiertz.com/oktoberfest en profiteer van deze actie.