Moeite met het vinden van (vak)krachten die direct inzetbaar zijn?

Moeite met het vinden van (vak)krachten die direct inzetbaar zijn?

18 UitingDe afgelopen jaren is er veel veranderd in uw vakgebied. Doeltreffendheid, kwaliteit en prijs staan voorop om de continuïteit van uw organisatie te kunnen waarborgen. Door het inzetten van gekwalificeerde vakkrachten kunt u dit bewerkstelligen.

Zoals u weet, wordt het lastiger om gekwalificeerde (vak)krachten te vinden binnen onze landgrenzen en meer organisaties kijken dan ook verder dan Nederland om deze krachten te vinden en aan zich te binden.

Wiertz International Recruitment is al jaren gespecialiseerd in het vinden van deze gekwalificeerde (vak)krachten en deze te koppelen aan onze opdrachtgevers. Op deze manier hebben wij een gedegen en betrouwbaar netwerk opgebouwd in Europa, met als zwaartepunt Duitsland en Polen. Tal van onze intercedenten spreken vloeiend Duits en Pools om zorg te dragen voor een perfecte communicatie. Daardoor zijn wij ook in staat om snel (vak)krachten te leveren en bieden wij u de flexibiliteit van het op- en afschakelen van deze krachten.

Naast de werving & selectie draagt Wiertz International Recruitment zorg voor de gehele administratieve afwikkeling, personeelsplanningen, alle bijkomende werkgeversverplichtingen en begeleiding van deze krachten. Ook onderdak en vervoer voor onze uitzendkrachten behoort bij onze dienstverlening. Alles uiteraard conform de gestelde wet- en regelgeving.

Op korte termijn zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden verder te bespreken en eventueel een afspraak te maken, waarin wij u meer uitleg kunnen geven over Wiertz International Recruitment.