MOVARE en Wiertz Company tekenen raamovereenkomst

MOVARE en Wiertz Company tekenen raamovereenkomst

Wiertz Company heeft vandaag een raamovereenkomst voor vier jaar ondertekend met onderwijsstichting MOVARE. Beide partijen bekrachtigen hiermee hun huidige samenwerking tot en met 2021.

Onderwijsstichting MOVARE bestuurt en verbindt 47 scholen in 8 Zuid-Limburgse gemeenten met in totaal zo’n 11.471 leerlingen. MOVARE werkt sinds medio 2015 samen met het Limburgse familiebedrijf en is zeer positief over het partnerschap. “Wij zijn blij dat we in Wiertz een langetermijnpartner hebben gevonden die onze organisatie en de behoefte aan flexibiliteit in het onderwijs feilloos aanvoelt”, aldus Ryszard Kruszel, voorzitter College van Bestuur bij onderwijsstichting MOVARE.

Waar de samenwerking eerst gebaseerd was op de planning en uitzending van gespecialiseerde krachten is de focus nu verschoven richting de levering van payrolldiensten. “Wij ontlasten MOVARE hier volledig in”, geeft commercieel manager Igor Buck aan. “MOVARE heeft geen omkijken meer naar de juiste arbeidsovereenkomsten en haar werknemersdossiers. Daarnaast nemen wij de verloning van vervangende leerkrachten. 

Commercieel manager Igor Buck (links) en drs. Ryszard Kruszel, voorzitter College van Bestuur (onderwijsstichting MOVARE).