Musea op Museumplein en Wiertz Personeelsdiensten bundelen krachten

Musea op Museumplein en Wiertz Personeelsdiensten bundelen krachten

naamloos-3Deze week ondertekenen de musea op het Museumplein te Kerkrade (Continium, Cube en Columbus) en Wiertz Personeelsdiensten een samenwerkingsovereenkomst. De nieuwe musea en het bestaande Continium (her)openen hun deuren vanaf dit najaar en vormen samen een nieuw museumkwartier en een nieuwe, grootse stadsentree voor Kerkrade. Bezoekers ontdekken na opening meer over respectievelijk wetenschap en techniek, design en de aarde waarop wij leven. Voor bedrijven vormen de musea nieuwe locaties waar ze meetings en events kunnen organiseren.

Wiertz Personeelsdiensten is als toonaangevende Limburgse uitzendorganisatie bijzonder blij met de openingen op het Museumplein. “Dit initiatief is goed voor Limburg” zo laat commercieel manager Igor Buck weten. “Er zullen heel veel bezoekers van heinde en ver op afkomen en daar zal ook de omgeving van kunnen profiteren”. Het Limburgse familiebedrijf is daarnaast gecharmeerd van het innovatieve karakter van de nieuwe instellingen en de samenwerking met het bedrijfsleven.

“We willen dit initiatief graag ondersteunen en uitdragen” aldus de kantoormanager van filiaal Kerkrade, Nadine Drescher. In het kader van de nieuwe samenwerking, die een looptijd heeft van 4 jaar, zal Wiertz Personeelsdiensten optreden als founder van Continium, Cube en Columbus. Daarnaast zal de uitzender als eerste leverancier gaan optreden wat betreft de medewerkers die aan de slag gaan in de nieuwe musea.