Neem de eerste stap met de Wiertz Academie!

Neem de eerste stap met de Wiertz Academie!

Werken en leren tegelijk? Ja, natuurlijk wil je dat! Dat is mogelijk via Wiertz Academie van Wiertz Personeelsdiensten.  Via Wiertz Academie leer je niet alleen een vak in de praktijk, maar krijg je ook betaald tijdens de opleiding. Wil jij gegarandeerd een baan nadat je slaagt, inclusief een landelijk erkend diploma? Neem de eerste stap en wij maken samen werk van jouw toekomst!

Maak werk van je ambities!
Dat je bij ons veel kunt leren, dat is bekend. Maar hoe groei je uit tot een aantrekkelijke werknemer én werk je aan jouw toekomst? Binnen Wiertz Academie kan iedereen zijn ambities waarmaken: je werkt een aantal uren per week, terwijl je ook een betaalde opleiding volgt via ons. We bieden verschillende opleidingen aan, waarbij je vaardigheden leert en kennis opdoet die nu en in de toekomst onmisbaar zijn. Werkgevers kunnen straks niet meer om jou heen!

Welke opleidingen bieden we aan?
Er is veel mogelijk in de Wiertz Academie. Word een vakvolwassen operator, zet je ervaring in de logistiek kracht bij met een opleiding mbo-opleiding in de logistiek of behaal de benodigde papieren om als verkeersregelaar aan de slag te gaan. Altijd al in de horeca willen werken, maar heb je de skills (nog) niet? Of ben je technisch aangelegd en kies je voor de baan als steigerbouwer? Kijk hier maar eens wat er allemaal mogelijk is.

Zet de eerste stap!
Jij kunt meer dan je denkt! Geloof in jezelf en neem de eerste stap. Wij helpen je graag het beste uit jezelf te halen!