Nieuwe MINI’s voor Wiertz Personeelsdiensten

Nieuwe MINI’s voor Wiertz Personeelsdiensten

Dubbel feest bij KERAM Maastricht, BMW en MINI dealer, afgelopen weekend. Ze openden daar de volledig vernieuwde en eigentijdse showrooms. Bovendien ontvingen de kantoormanagers van Wiertz Personeelsdiensten de sleutel van hun nieuwe MINI Countryman.

Na een feestelijke bijeenkomst gingen de nieuwe berijders de weg op met hun eigentijdse, opvallende vervoersmiddel. Natuurlijk waren ze zeer in hun nopjes. Ralph Kerres toonde zich namens Keram verheugd over de mooie order “Het komt niet iedere dag voor dat we zo’n mooi aantal MINI’s tegelijkertijd mogen afleveren”. Harm Wiertz, eigenaar van de Limburgse uitzendorganisatie gaf aan volop te geloven in de economie. Bovendien meende hij “dat Limburgse organisaties het samen moeten doen. Dit is een mooi voorbeeld van een Limburgse uitzendorganisatie die wagens besteld bij een Limburgse dealer en dan is het helemaal mooi dat die wagens ook nog eens in Limburg gemaakt worden”.

Jan-Christiaan Koenders, Algemeen Directeur van BMW Group Nederland was in Maastricht vanwege de feestelijke opening en maakte van de gelegenheid gebruik om Wiertz Personeelsdiensten te feliciteren met de aankoop.