Nieuwe vacatures in Helmond!

Nieuwe vacatures in Helmond!

Een kans die jij zeker niet mag laten liggen als je op zoek bent naar een baan voor een lange periode met doorgroei –en opleidingsmogelijkheden!

 

Als één regio in Nederland eruit springt wat economische groei betreft, dan is het Zuidoost-Brabant. De groeiverwachtingen liggen hier een heel stuk hoger dan voor heel Nederland. Dat is natuurlijk een uitstekend vooruitzicht als je op dit moment werkzoekende bent! Aanjagers van deze groei zijn de high-tech en auto-industrie. Grote multinationals die hier zijn gevestigd zoals ASML en de Eindhovense Industriegroep VDL hebben op hun beurt weer een aantrekkingskracht op innovatie MKB-bedrijven.

Een mooi voorbeeld hiervan is een aluminium hogedrukgieterij in Helmond. Een innovatief en het hardst groeiende bedrijf in de metaal branche, gespecialiseerd in het gieten en het mechanisch bewerken van producten voor diverse toepassingen. De groeispurt bij dit bedrijf zorgt voor een sterke vraag naar echte vakmensen. Specialisten zoals 3D CAD tekenaars en harde werkers die niet vies zijn om hun mouwen op te stropen. Vooral als operator en kwaliteitscontroleur  liggen er hier nu ontzettend veel mogelijkheden voor je klaar!

De eerste ervaringen van Grzegorz als operator
Grzegorz Boruczkowski is een van de operators die hier onlangs via Wiertz Personeelsdiensten is gestart. Hij  heeft er na enkele werkdagen al helemaal zijn plek gevonden. “Mijn werk als operator is erg afwisselend, ik heb verschillende taken en leer werken met alle machines en producten. En weet je, het mooie is dat de mensen hier ontzettend behulpzaam zijn. Als je iets niet goed weet, staat er altijd wel een collega klaar om je te helpen. Dat geldt trouwens ook voor mijn leidinggevende wat zorgt voor een ontspannen sfeer op de werkvloer. Na enkele dagen heb ik al het gevoel dat ik hier helemaal op mijn plek ben beland. Het geeft ook vertrouwen dat ik me hier kan blijven ontwikkelen door het volgen van verschillende opleidingen. Dat is een heel mooi vooruitzicht!”

Word jij binnenkort een nieuwe collega van Grzegorz?
Dat zou zomaar kunnen… Grzegorz is enige tijd geleden via Wiertz Personeelsdiensten aan de slag gegaan en dat was voor hem een positieve ervaring.  “Ik kende Wiertz Personeelsdiensten wel al van naam maar had nog niet eerder voor hun gewerkt. Ik was dan ook verrast over de professionele begeleiding, de tijd en aandacht die voor mij genomen werd en de uitgebreide informatie die ik van Justyna Janoschek en Maarten Peeters heb ontvangen. Op die manier was ik helemaal voorbereid voor mijn eerste werkdag. Als je het mij vraagt, kan ik Wiertz dus alleen maar aanbevelen. Loop gerust eens bij ze binnen en wellicht word jij mijn nieuwe collega.”

Vacature Speeddates in  Horst: alle informatie om snel aan de slag te gaan!
Wil jij ook als operator nabewerking, operator gieterij, kwaliteitscontroleur, CAD tekenaar, onderhouds-monteur of teamcoördinator nabewerking binnenkort aan de slag. Kom dan zeker naar een van onze speciale vacature speeddates die wij de komende periode bij Wiertz Personeelsdiensten in Horst organiseren.

De eerste vacature speeddate is gepland op zaterdag 11 februari van 10.00 uur tot 13.00 uur. Wanneer je doordeweeks verhinderd bent, omdat je bijvoorbeeld werkt, stellen we je op deze manier toch in staat om langs te komen. Maar uiteraard staan wij je ook tijdens onze reguliere openingstijden heel graag te woord!

 

Voor meer informatie, kijk op de pagina van ons filiaal in Horst.