Nieuws van Wiertz Foundation

Nieuws van Wiertz Foundation

Wiertz Foundation is de goede doelen stichting van Wiertz Company. Het bestuur van de stichting komt  een keer per kwartaal samen om de ontvangen aanvragen voor een donatie te beoordelen. Deze week heeft het bestuur op basis van de toekenningscriteria de volgende bijdragen goedgekeurd:

  • The Strings, Mandoline Ensemble en Orkest
    Dit betreft een stimuleringsbijdrage voor de aanschaf van een betere geluidsinstallatie. Tevens is er een donatie aan de HH Petrus en Pauluskerk te Schaesberg gehonoreerd voor de restauratiekosten van het interieur.
  • Comité 4 & 5 mei Heerlen
    Het Herdenkingsconcert van 4 mei 2017 is een samenwerkingsproject van de Koninklijke Harmonie Heerlen en de Stichting Comité 4 en 5 mei Heerlen. De voorbereiding van het Herdenkingsconcert op 4 mei is uitgegroeid tot een samenwerkingsverband van de Koninklijke Harmonie, het Comité met docenten een leerlingen van drie in Heerlen gevestigde middelbare scholen, te weten het Bernardinus College, het Grotius College en het Sintermeerten College.
  • Global Exploration
    Stichting Global Exploration (SGE) stelt zich tot doel Nederlandse jongeren de wereld, in het bijzonder ontwikkelingslanden, te laten ontdekken en op die manier een gedragsverandering bij deze jongeren te bewerkstelligen. Leerlingen van diverse onderwijsinstellingen zullen over enkele maanden aan een prachtige reis beginnen, veel plezier tijdens deze mooie ervaring!

Verder heeft Wiertz Foundation zich ingezet voor Kindervallei Valkenburg en Ronald McDonald Maastricht. Paul Balmaeckers neemt voor de vierde keer deel aan de HomeRide: 500 kilometer binnen 24 uur fietsen voor het Ronald McDonald Kinderfonds! Het doel is om zo veel mogelijk donaties op te halen voor de Ronald McDonald huizen, zodat zoveel mogelijk gezinnen dicht bij elkaar zijn op de momenten dat dat het hardst nodig is. Wiertz Foundation wenst Paul veel succes met deze mooie uitdaging!

Heeft u ook een goede bestemming voor ogen, of kent u iemand die een donatie kan gebruiken? Kijk hier voor de criteria en op welke wijze uw verzoek bij ons kunt indienen.