Nieuws van Wiertz Foundation

Nieuws van Wiertz Foundation

Het bestuur van Wiertz Foundation, de goede doelen stichting van Wiertz Personeelsdiensten, is deze week weer bijeen gekomen. Eens per kwartaal vergadert het bestuur over de binnen gekomen aanvragen. Op basis van de toekenningscriteria beslist het bestuur over de aanvragen en ontvangen de aanvragers bericht.

logo-wiertz-foundation-2016Allereerst heeft Wiertz Foundation deze week een bijdrage aan Kerkrade Leeft Kerkrade Geeft kanker goedgekeurd. Een afschuwelijke ziekte waar tegenwoordig ieder mens direct op indirect mee te maken krijgt. De stichting heeft ten doel ouderen en jongeren te ondersteunen in hun strijd om te overleven. Op allerlei manieren ondersteunt men de mensen, door een gift, het organiseren van een onvergetelijke dag of door hen te betrekken bij sociale projecten.

Voorts heeft Wiertz Foundation een aanvraag van TVMuzycap gehonoreerd. Dit is een festival voor talenten met een beperking, en het vindt het derde jaar op rij plaats. Op 17 april 2015 kunnen talenten met een beperking uit Zuid Limburg laten zien wat ze in huis hebben. Het festival wordt georganiseerd in het Parkstad Limburg Stadion. De middag start met een wedstrijd van het Roda JC G-team en kent verder podiumpresentaties en een KunstExpo.

Ook heeft Wiertz Foundation een aanvraag van basisschool de Doorkijk gehonoreerd. Deze school bestaat 40 jaar en men wil leuke dingen organiseren voor leerlingen en ouders.

Tot slot heeft Wiertz Foundation zich ingezet voor Manon Rothkrans en Pascal Roijen. Deze twee vrijwilligers zetten zich elk jaar in voor een goed doel. Dit jaar hebben ze spullen opgehaald voor een weeshuis in Polen. Denk hierbij aan kleren, schoolspullen, verzorgspullen en speelgoed. Ze hebben zoveel spullen bijeen gebracht dat er een transporter nodig is om de spullen naar Polen te brengen. Wiertz Foundation heeft auto AZ / Keram bereid gevonden om een transporter beschikbaar te stellen, en hiervoor zijn we auto AZ / Keram bijzonder dankbaar. De brandstof wordt vervolgens door Wiertz Foundation gesponsord.

Overigens is de goede doelen stichting doorlopend op zoek naar goede aanvragen! Heeft u een goede bestemming voor ogen, of kent u iemand die een donatie kan gebruiken, kijk dan op onze website voor de criteria en de aanvraag pagina. Iedere aanvraag wordt in behandeling genomen.