Nils Woudhuizen nieuwe Commercieel Manager Noord-Brabant

Nils Woudhuizen nieuwe Commercieel Manager Noord-Brabant

Nils Woudhuizen is sinds 2 maart de nieuwe Commercieel Manager van Wiertz Company in de regio’s Noord-Limburg en Noord-Brabant. Met zijn komst zet Wiertz Company de eerste stap in het veroveren van Noord-Brabant.

Woudhuizen gaat leiding geven aan de vestigingen van Wiertz Personeelsdiensten in Noord-Limburg (Venlo, Venray, Panningen en Horst) en Noord-Brabant, waar Wiertz Company sinds deze maand haar nieuwe vestiging in Eindhoven up and running heeft. Naast de uitzendactiviteiten is Woudhuizen ook verantwoordelijk voor de overige labels van Wiertz Company, zoals Payroll NederlandZUID recruiters,  ZUID juristen, ZUID salarisverwerkers en Contracting Nederland.

De afgelopen jaren is Woudhuizen werkzaam geweest in verschillende managementfuncties bij uitzendbureau Olympia. Roger Holtus, CEO van Wiertz Company, is blij met de benoeming van Woudhuizen: “Met zijn expertise en ervaring in de flexbranche vormt hij een mooie aanvulling voor ons managementteam. Nils is een daadkrachtige en resultaatgerichte manager, die onze opdrachtgevers en flexkrachten centraal stelt en zijn teams faciliteert om de beste service te verlenen. Samen met hem gaan we Noord-Brabant veroveren en oranje kleuren.”

Contact:
Nils Woudhuizen
+31 (06) 10 51 50 47
n.woudhuizen@wiertz.com