Nishanti Dragstra (Redspher): ‘Zeer tevreden over net dat oprechte beetje meer’

Nishanti Dragstra (Redspher): ‘Zeer tevreden over net dat oprechte beetje meer’

Verrast worden door die ene vacature die perfect bij je past. Nishanti Dragstra kan er over meepraten. Zij werkt mede dankzij de inspanningen van recruiter Roel Zuijlen sinds 1 maart als Senior HR Associate bij Redspher, gelegen op Maastricht Aachen Airport. “Ik hoopte vacatures te ontvangen waar anderen niet zo snel aan zouden komen en die ook goed bij mij passen.”

Hoe ben je bij ZUID recruiters terechtgekomen?
Nishanti Dragstra: “Via LinkedIn. Ik zag dat recruiter Roel Zuijlen bij ZUID recruiters werkte en vervolgens heb ik hem gecontacteerd.”

Wat waren je verwachtingen en hoe zijn ze nu?
“Ik hoopte vacatures te ontvangen waar anderen niet zo snel aan zouden komen en die ook goed bij mij passen. Dat is gebeurd! Roel heeft mij een super vacature gestuurd en voor die baan ben ik ook aangenomen!”

Wat is je bijgebleven van de werkwijze die ZUID recruiters hanteert?
“Zeer persoonlijk! Er wordt gekeken naar de wensen van de kandidaat en of de vacatures ook daadwerkelijk passen. Naar mijn mening maatwerk en niet alleen vanuit een financieel oogpunt handelen. Het viel me ook op dat Roel me succes wenste voor het gesprek en na het gesprek werd gevraagd hoe het is gegaan. Dat klinkt logisch, maar dat is het niet altijd.”

Hoe heb je de contacten met Roel ervaren?
“Heel prettig, persoonlijk en oprecht. Hij heeft op basis van mijn werkervaring, opleidingsniveau en wensen de perfecte baan gevonden. Een perfecte match! Daarnaast gaf hij mij het gevoel dat hij net dat beetje meer doet om die ene baan te vinden. Hij contacteerde mij zelfs op een zaterdag vanwege een aankomende vacature. Dat vind ik écht bijzonder.”

Zou je ZUID recruiters ook willen adviseren richting je netwerk van familie, vrienden en kennissen?
“Absoluut! Ik ben zeer tevreden over de service, persoonlijke aandacht en net dat oprechte beetje meer.”