Ondernemersechtpaar Dionne en Harm Wiertz publiceert boek over 25 jaar ondernemerschap

Ondernemersechtpaar Dionne en Harm Wiertz publiceert boek over 25 jaar ondernemerschap

“Een briefje van het uitzendbureau”

Bij gelegenheid van het 25 jarig jubileum van hun ondernemerschap hebben Dionne en Harm Wiertz  een boek gepubliceerd. Op 9 mei jongstleden zag het eerste exemplaar het levenslicht tijdens een informele besloten bijeenkomst in Wiertz Company House te Kerkrade.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst, die werd geleid door Vivian Lataster, werd uitgebreid stil gestaan bij het ondernemerschap van het bevlogen ondernemersechtpaar Dionne en Harm Wiertz. Lataster roemde de grote maatschappelijke betrokkenheid van het echtpaar, waarvoor Dionne onlangs werd bekroond met een koninklijke onderscheiding. Bovendien werd Dionne Wiertz nog eens extra in de bloemetjes gezet ter ere van haar 50e verjaardag.

Wiertz Company maakte onlangs de overname van De Pooter Groep bekend. De Pooter  focust zich op het detacheren van technische- en supply chain professionals en koerst dit jaar op een omzet van 24 miljoen euro. Met deze overname verstevigt Wiertz Company haar positie op de Nederlandse uitzendmarkt en geeft het jubileumjaar van het familiebedrijf extra glans. Net als Wiertz Company heeft De Pooter een lange traditie als familiebedrijf.