Ontvang alle columns van Roger Holtus gebundeld in een boek!

Ontvang alle columns van Roger Holtus gebundeld in een boek!

Is er eigenlijk wel sprake van krapte op de arbeidsmarkt? Wat kunnen managers leren van Miles Davis? Waarom zijn banken eigenlijk gesloten op Goede Vrijdag? Het zijn vragen die Roger Holtus beantwoordt in de verzameling columns uit 2018 die onder de titel ‘Vertrouwen in de toekomst’ gebundeld zijn.

Holtus voelde lang een drempel om zijn gedachten te publiceren: ‘Totdat ik me realiseerde dat het een mooi middel is om kleur te bekennen, of toon te zetten. En dat geeft lezers weer de mogelijkheid om zich daar al dan niet in te herkennen. Het biedt stof voor een gesprek en nadere kennismaking.’

Roger Holtus is sinds maart 2017 Managing Director van Wiertz Company. Daarvoor was hij onder andere commercieel directeur bij Kleynen Consultants en directeur Particulieren bij Rabobank Parkstad Limburg. Hij publiceerde eerder Whizzkids United over het belang van een gedragen visie binnen organisaties. Komend voorjaar verschijnt het boek waarin Holtus zijn ervaringen als stadsprins van Heerlen deelt.

Wilt u de columns ontvangen? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter. U kunt kiezen uit een digitale versie of een echt fysiek boekje. Nieuwe columns worden hier online gepubliceerd en staan ook in het W-Magazine, de tweewekelijkse nieuwsbrief van Wiertz Company.


[formidable id=6]