Ontwikkel uw personeel verder met een goed dossier

Ontwikkel uw personeel verder met een goed dossier

Dossieropbouw krijgt vaak niet de prioriteit die het verdient. Een goede dossiervorming is sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) echter steeds belangrijker geworden. Het helpt u als organisatie om uw medewerkers verder te laten ontwikkelen!

Vaak wordt gedacht dat dossieropbouw slechts dient om tot ontslag te komen. Integendeel. Het maakt inzichtelijk wat het groeipotentieel van uw werknemers is. Oftewel: met een goed onderbouwd dossier kunt u aantonen dat uw werknemers nu en in de toekomst van essentieel belang zijn voor uw organisatie. Mocht u toch een keer tot beëindiging van de arbeidsovereenkomst overgaan, is een gedegen dossiervorming noodzakelijk.

Heeft u hulp nodig? ZUID juristen is onze naam. Wij hebben ruime ervaring met het samenstellen van een goede dossiervorming. Wij helpen u graag. Vanuit kantoren in Kerkrade en Venlo bedienen we de hele provincie. Met 30 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en algemeen recht, begrijpt ZUID juristen waar ondernemers behoefte aan hebben. Wij kiezen voor eenvoudige, doeltreffende oplossingen. Tegen aantrekkelijke tarieven.

Wilt u verder praten over hoe u uw personeel het beste verder kunt laten ontwikkelen met een uitstekende dossieropbouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!