Ontwikkelingen Coronavirus

Ontwikkelingen Coronavirus

De situatie omtrent het corona-virus evolueert snel en vraagt veel van ons allemaal. We werken hard aan het overeind houden van onze dienstverlening, ondanks de onzekerheid en vele vraagtekens. Die vraagtekens gelden ongetwijfeld ook voor jou, werkzaam of ingeschreven bij een van onze labels.

Maatregelen getroffen op onze kantoren
Onze eerste prioriteit is de gezondheid van onze (flex-)collega’s en onze klanten. Om die reden hebben we een aantal maatregelen genomen zoals gedeeltelijk thuiswerken, afstand houden tot elkaar en strikte hygiëne afspraken.

Volg de adviezen van het RIVM
Er worden door de overheid veel maatregelen genomen om iedereen te beschermen. Wij zitten elke dag bovenop de continu veranderende omstandigheden en reageren direct. Blijf zelf ook de adviezen van het RIVM opvolgen en houd voldoende afstand van anderen, was regelmatig je handen en hoest of nies in je elleboog.

Wij zijn geopend en zijn er voor je!
Dankzij die maatregelen zijn we gewoon geopend, bereikbaar en loopt het merendeel van ons werk gewoon door. Is er bij je huidige opdrachtgever even geen werk, meld je dan direct bij je contactpersoon, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je direct elders aan de slag kunt. Uiteraard staan we in nauw contact met onze opdrachtgevers, dus zodra we over krimp geïnformeerd worden zullen we contact met je opnemen.

Heb je vragen die specifiek jou aangaan, meld je dan gerust bij je contactpersoon of een kantoor bij jou in de buurt. Hij of zij is bereikbaar via de bekende kanalen. Samen komen we deze periode door. We wensen jou en iedereen om je heen alle sterkte toe om deze moeilijke, maar tijdelijke situatie door te komen. Samen staan we sterk. Blijf gezond en pas goed op elkaar.