Waar vind je ons?

De Wiertz Company Hubs zijn regionale ontmoetingsplekken waar je terecht kunt met al je vragen over de volledige dienstverlening van Wiertz Company. Onze Hubs zijn aanlandplekken die alles met elkaar verbinden. Werkzoekenden met opdrachtgevers, vacatures met kandidaten. We verbinden er ons complete dienstenpakket via al onze Solutions en het is de plek waar onze collega’s samenkomen en dagelijks aan de slag zijn, connecting talent.

Ben je op zoek naar werk, heb je een vraag over je loonstrook of zou je wel een opleiding willen volgen? De Wiertz Company Hubs zijn iedere werkdag tussen 08.30 uur en 17.30 geopend.

Naast de Wiertz Company Hubs ben je ook van harte welkom in onze Recruitmentkantoren. In de Recruitmentkantoren kun je terecht met al je vragen over het volledige vacature aanbod van Wiertz Company. Ook als je nog niet precies weet wat voor werk je zoekt, helpen we je graag verder met een kennismakingsgesprek.

De openingstijden van de Recruitmentkantoren variëren, dus controleer altijd de actuele openingstijden van het kantoor van je voorkeur, voordat je ons bezoekt.

Wiertz Company Hub’s

Recruitmentkantoren