Onze partner Weelec is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards, stem mee!

Onze partner Weelec is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards, stem mee!

logoDe Maastrichtse organisatie Weelec, partner van Wiertz Personeelsdiensten, is genomineerd voor een Accenture Innovation Award. Wij als Wiertz Personeelsdiensten zijn trots op onze partner en ondersteunen deze nominatie graag!
De Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Organisaties, jonger dan drie jaar, die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid kunnen hiermee de erkenning krijgen die ze verdienen.

Weelec is genomineerd in de categorie ‘Circulaire Economie’.

Circular Economy omvat alles wat te maken heeft met hergebruik van grondstoffen, verduurzaming van markten en de ontwikkeling van productiecycli waarin geen afvalstromen ontstaan. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen lopen als een rode draad door de verschillende bedrijfsprocessen heen. Zo creëert Weelec werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en koppelen ze na de verwerking een CO2- emissiereductie terug.

Door te stemmen op Weelec kun je bijdragen aan een groenere wereld, werkgelegenheid, CO2- emissiereductie en de totstandkoming van een Circulaire Economie. Graag vragen wij jou om te stemmen op Weelec, dit kan met je social media account (1 stem per persoon, per social media account)!

Klik hier om je stem uit te brengen! Alvast bedankt voor je stem.