Opleidingen Operators en Logistiek Medewerkers van start in september

Opleidingen Operators en Logistiek Medewerkers van start in september

Wiertz Company voegt opleidingstrajecten voor Operators en Logistiek medewerkers toe aan Wiertz Academie. In samenwerking met Technicom worden de komende periode kandidaten geworven. De opleidingen starten in september.

Nieuwe opleidingen: Operators en Logistiek medewerker
Gericht op de grote personeelsbehoefte in de sectoren industrie en logistiek starten wij opleidingstrajecten voor Operators (mbo-niveau 1, 2 en 3) en Logistiek medewerker (mbo-niveau 2).

Wiertz Academie werft speciaal daarvoor gemotiveerde kandidaten en richt zich daarbij niet alleen op sollicitanten, maar ook op onze bestaande flexkrachten die zich willen ontwikkelen.

De deelnemers worden getest op onder andere leervermogen, inzicht en competenties. Op basis van deze testen wordt de kandidaat ingedeeld op het niveau dat bij hem/haar past. We zorgen voor een zeer intensieve begeleiding en voortgangsbewaking van het opleidingstraject in theorie én praktijk. Aan het einde van hun opleiding ontvangen de deelnemers een landelijk erkend mbo-diploma.

Samenwerking met Technicom
Wiertz Academie werkt voor de te starten klassen samen de landelijk opleider Technicom, een instelling voor mbo-onderwijs, door het Ministerie van OC&W erkend. Technicom bestaat al bijna 30 jaar en heeft diverse vestigingen in Nederland. De opleidingen van Technicom zijn opgenomen in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO). Uiteraard is Technicom ISO 9001 gecertificeerd.

Mogelijkheden in heel Limburg
De opleidingslocatie is afhankelijk van de klassen die we starten. Momenteel zijn er mogelijkheden in Venlo, Weert, Roermond, Stein, Maastricht en Kerkrade.

Wilt u meer weten?
Werkgevers die graag een gesprek willen plannen met Wiertz Company over de mogelijkheden van het gezamenlijk opleiden van flexkrachten, kunnen hier vrijblijvend contact opnemen. Flexkrachten kunnen zich hier aanmelden voor opleidingen van de Wiertz Academie.