Noord-Limburg Business 2: Oprechte aandacht met een betere match als resultaat

Noord-Limburg Business 2: Oprechte aandacht met een betere match als resultaat

Commercieel Manager Steven Zipp siert de cover van de nieuwe Noord-Limburg Business. In het bijbehorende artikel leggen Roger Holtus en hij uit waarom Wiertz Company in tijden van krapte op de arbeidsmarkt harder groeit dan de concurrenten in de Limburgse flexbranche. 

Met de aantrekkende economie is de vraag naar personeel bij ondernemingen groter dan ooit. De groeicijfers van uitzendspecialist Wiertz Company lagen met 40% zelfs dik boven het landelijke gemiddelde van 8%. Het geheim achter dit Limburgse familiebedrijf? “Wij leggen de nadruk op kwaliteit. Niet alleen bij onze dienstverlening en eigen medewerkers, maar ook bij onze uitzendkrachten”,aldus commercieel manager Steven Zipp.

Lees hier het volledige artikel in de nieuwe Noord-Limburg Business. 


Lees verder:
‘Innovatie als aanvulling op oprechte aandacht, dat is echte vooruitgang’, betoogt Roger Holtus in zijn blog in het LWV Magazine.

Wiertz Company gaat het opleiden van flexkrachten voor de Limburgse arbeidsmarkt fors intensiveren. Door het oprichten van de Wiertz Academie wil het familiebedrijf vraag en aanbod in de huidige krappe arbeidsmarkt beter op elkaar laten aansluiten.