Orange Angel Foundation

Orange Angel Foundation

-Wie goed doet, goed ontmoet-

Iedereen kent de uitdrukking ‘voor niets gaat de zon op’. Deze uitdrukking blijkt echter steeds vaker de realiteit te worden in onze samenleving. Wij als mens vinden het blijkbaar heel normaal een tegenprestatie te verwachten bij de inspanningen die we leveren. Hierdoor staat ons eigen belang steeds meer centraal. Waar krijg je tenslotte tegenwoordig nog iets aangeboden zonder dat er iets voor terug wordt verwacht?

Gelukkig zijn er nog altijd uitzonderingen op die regel. Vrijwilligers, stichtingen en verenigingen steken nog regelmatig hun handen uit de mouwen om iets terug te doen voor de samenleving. Bijvoorbeeld door het organiseren van (lokale)evenementen met als doel geld in te zamelen voor goede doelen of andere initiatieven.

De Orange Angel Foundation is opgericht om juist die mooie initiatieven te steunen. Op deze manier dragen ook wij actief een steentje bij aan het maatschappelijk betrokken ondernemen en zeker ook het maatschappelijk betrokken leven.

Heeft u een mooi project of initiatief waarbij u een steuntje in de rug kunt gebruiken? Ga dan naar www.wiertz.com voor meer informatie of dien uw aanvraag in.

Wie goed doet, goed ontmoet!

Orange Angel Foundation is een initiatief van Wiertz Personeelsdiensten.