Over 10 jaar in de top 10

Over 10 jaar in de top 10

CEO Roger Holtus is duidelijk over de ambitie van Wiertz Company: ‘Over tien jaar staan we in de top 10 van Nederlandse uitzendorganisaties.’ Tijdens de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 8 januari namen Holtus en CFO Luc Prevoo de medewerkers mee in hun verhaal. “John F. Kennedy werd ooit voor gek versleten, maar een paar jaar later liep de eerste mens op de maan.”

Wederom groei ondanks krimpende markt
Wiertz Company trapte 2020 af bij Boschmolenplas in Panheel. Na kort te hebben teruggeblikt op 2019, waarin het bedrijf ondanks een krimpende flexmarkt wederom groeide, maakte CEO Roger Holtus gebruik van de gelegenheid de medewerkers van Wiertz Company mee te nemen in de toekomstplannen. En die zijn onverminderd ambitieus: ‘In 2030 staat Wiertz Company in de top 10 van Nederlandse uitzendorganisaties.’

Op weg naar een topnotering
Wijzend op de gemiddelde groeicijfers van de afgelopen tien jaar, maakte CFO Luc Prevoo duidelijk dat dit een realistisch doel is. “We stonden in 2018 op plek 48 op basis van omzet. Als je bedenkt dat we dat vrijwel geheel te danken hebben aan omzet in Limburg, dan ligt de weg naar een topnotering open zodra we de rest van Nederland veroveren.”

Payroll Nederland en opening Eindhoven
Dat laatste is precies waar Wiertz Company op dit moment mee bezig is. Payroll Nederland, de payrolltak van Wiertz Company, opereert sinds afgelopen jaar landelijk. Daarnaast opent het familiebedrijf op 1 maart een vestiging in het centrum van Eindhoven, waarna het vizier gericht wordt op de rest van het land. “Flexibele arbeid blijft de norm en onze groeicijfers maken duidelijk dat het bedrijfsleven onze betrokken en persoonlijke aanpak van meerwaarde acht. Als we dat vasthouden, is er niets dat de groei van Wiertz Company in de weg staat.”

Bekijk hier de foto’s van de Kick Off van Wiertz Company op Facebook. 


Lees verder:
Wilt u de bundel columns ‘Flex is de Norm’ van Roger Holtus ontvangen? Laat dan hier uw contactgegevens achter. U kunt kiezen uit een digitale versie of een fysiek boekje. Nieuwe columns worden hier online gepubliceerd en staan ook in het W-Magazine, de tweewekelijkse nieuwsbrief van Wiertz Company.

De plannen voor dit jaar zijn uiteraard klaar en we hebben er alle vertrouwen in dat 2020 een succesvol jaar wordt. We kijken in dit overzicht eerst nog even met trots terug op een aantal highlights van een prachtig jaar voor Wiertz Company.