Over Wiertz Company

Iedereen verdient een baan en iedereen is talentvol. Dat is waar we voor staan en waar we ons elke dag voor inzetten. Onze Hubs vormen het bruisende middelpunt in elke regio waar we actief zijn. Vanuit daar werken we hard aan onze ambitie: élke vacature in Nederland kunnen invullen.

Via Wiertz Company kan iedereen werken hoe hij of zij wil, van een flexibel dienstverband tot een vast dienstverband of als ZZP’er. Wij zoeken de baan die bij jou past. Daarbij kijken we verder dan enkel een CV, want je kunt méér dan je denkt.

Wiertz Company is een familiebedrijf dat al meer dan 27 jaar actief is in de arbeidsbemiddeling. Het bedrijf is uitgegroeid tot een full service HR-dienstverlener. Met Hubs van Maastricht tot Rotterdam, is Wiertz Company altijd dichtbij.

Landelijke dekking door regionale aanwezigheid, lokale kennis en partnerships maken Wiertz Company een bedrijf van mensen, voor mensen.

Wiertz Company biedt oplossingen voor de brede wereld van mens en werk: Wiertz Flex Solutions, Wiertz Payroll Solutions, Wiertz Career Solutions, Wiertz Hospitality Solutions, Wiertz Digital Solutions, Wiertz International Solutions, Wiertz Inhouse Solutions en Wiertz Technical Solutions.