De Pooter Groep

Bekijk het persbericht

 

Wiertz Company neemt De Pooter Groep over. Na ruim 70 jaar als onafhankelijk familiebedrijf bestaan te hebben, draagt Timmie de Pooter, 3e generatie eigenaar, het bedrijf over aan de familie Wiertz.

De Pooter heeft enkele jaren geleden de transitie ingezet van generiek uitzendbureau naar specialistisch flexbureau in de procestechniek, maintenance en supply chain. Wiertz Company gelooft sterk in die visie en wil haar dienstenportfolio, met de acquisitie van De Pooter verbreden. Tegelijkertijd biedt het sterke regionale netwerk van De Pooter kansen om de dienstverlening van Wiertz Company in Zuidwest-Nederland uit te rollen. “Met de overname van De Pooter verstevigt Wiertz Company haar positie op de Nederlandse uitzendmarkt en zetten we een belangrijke stap in het realiseren van onze groei ambities”, aldus Roger Holtus CEO Wiertz Company.

William Korstanje, CEO van De Pooter: “Met Wiertz Company als moederbedrijf achter ons, vergroten we onze slagkracht. Het stelt ons in staat om grotere stappen te zetten in de groei van De Pooter als werkgever voor technische- en supply chain professionals!”