Partner in beeld: LSB Academie

Partner in beeld: LSB Academie

LSB Academie stoomt eerste lichting monteurs klaar voor eind 2017!

Momenteel volgen 14 werkzoekenden een opleiding aan de LSB Academie, een initiatief van LSB-Groep en Wiertz Company. De eerste 7 Steigermonteurs en 7 Eerste monteurs zullen naar verwachting eind dit jaar hun diploma in ontvangst mogen nemen.

Ivo Smeets, Commercieel Manager bij Wiertz Company, is trots op de voortgang: ‘Sinds dit jaar zijn steigerbouwers verplicht gecertificeerd te zijn als hulpmonteur, monteur, eerste monteur en voorman volgens de Richtlijn Steigers. Dat we er samen met LSB-Groep in slagen om 14 kandidaten aan een diploma te helpen dat direct leidt tot een goede baan, vind ik prachtig.’

Opleiden met garantie op een baan als steigerbouwer
De LSB Academie is in november 2016 opgericht door Wiertz Company en de LSB Groep. Het doel is om werkzoekenden via een praktijkgericht opleidingstraject garantie te bieden op een baan als steigerbouwer, schilder, monteur of isolatietechnicus. LSB Academie biedt toekomstperspectief, ook voor mensen zonder opleiding en draagt bij aan de visie en maatschappelijke rol die Wiertz Company en LSB-Groep graag in de samenleving op zich nemen. De LSB Groep heeft de ambitie trendsetter te zijn in de steigerbouw-, isolatie en schilder-branche, waarbij het opleiden van personeel op het vlak van kennis, kunde, veiligheid, gedrag essentieel is. De LSB Academie coördineert het volledige opleidingstraject.

Nieuwe kandidaten kunnen zich HIER inschrijven.