Partnership Blankers Schoon nieuw voorbeeld van krachtige maatwerkoplossing

Partnership Blankers Schoon nieuw voorbeeld van krachtige maatwerkoplossing

Wiertz Company en Blankers Schoon, met 50 jaar ervaring een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Zuid-Nederland, hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hiermee gaan beide organisaties een partnership met elkaar aan dat de groei van Blankers Schoon ondersteunt.

parnership-wiertz-company-blankers-schoonlogo

 

 

 

 

 

 

Beide organisaties zien met veel vertrouwen hun nieuwe samenwerking tegemoet vertelt Ruud Danklof, ondernemer bij Blankers Schoon. ”Wiertz Company en Blankers Schoon zijn van oorsprong familiebedrijven en sluiten goed bij elkaar aan. We bieden allebei binnen ons eigen vakgebied dienstverlening met maatwerkoplossingen. Kortom een mooi en goed vertrekpunt voor een succesvolle samenwerking.” Jordy Gielkens, kantoormanager bij Payroll Limburg vult aan: “Met een uitgebalanceerde combinatie van payroll en uitzenddiensten gaan wij de behoefte aan flexibel personeel die Blankers Schoon heeft, de komende periode efficiënt invullen. Enerzijds doen wij dit door personeel structureel via een arbeidscontract met Payroll Limburg aan Blankers Schoon te binden. Anderzijds worden tijdens piekperiodes en bij een incidentele behoefte de uitzenddiensten van Wiertz Personeelsdiensten ingeschakeld.”

De samenwerking met Blankers Schoon is een opnieuw een mooi voorbeeld van de kracht die Wiertz Company als familiebedrijf heeft. Met haar verschillende labels en diensten kan Wiertz Company namelijk maatwerkoplossingen en een dienstverlening aanbieden die helemaal passen binnen een professioneel personeelsbeleid en die bijdraagt aan het succes van organisaties.