Payrolling biedt volop kansen

Payrolling biedt volop kansen

Payrolling is niet meer weg te denken van onze arbeidsmarkt. Voor zowel werkgevers als werknemers biedt het volop kansen. Voor werkgevers betekent payrolling ontzorgen en risicobeheersing. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor ondernemen. Ook biedt het werkgevers de mogelijkheid om continuïteit en groei in hun bedrijf te creëren. Voor werkzoekenden biedt payrolling een kans op een baan. Vooral voor degenen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals ouderen, uitkeringsgerechtigden, langdurig zieken en arbeidsbeperkten. Voor hen biedt payrolling een laagdrempelige toegang tot de arbeidsmarkt.

Lees alles over payrolling in het boek van de ABU en VPO. Wat is payrolling? En wat betekent het voor de arbeidsmarkt? Daarnaast vertellen opdrachtgevers en payrollkrachten over hun ervaringen en kansen die payrolling hen biedt.

Wil je weten of payrolling ook aantrekkelijk is voor jouw bedrijf en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Payroll Limburg.nl? Vraag dan gerust een offerte aan. Of neem contact met ons op.