Proton en Wiertz Personeelsdiensten tekenen samenwerkingsovereenkomst

Proton en Wiertz Personeelsdiensten tekenen samenwerkingsovereenkomst

Wiertz Personeelsdiensten heeft een raamovereenkomst voor twee jaar gesloten met Proton BV in Sittard. De uitzendonderneming neemt de werving en selectie van flexkrachten voor haar rekening. 

Commercieel Midden-Limburg Ivo Smeets tekende namens Wiertz Personeelsdiensten de samenwerkingsovereenkomst. “Wij zijn er bijzonder trots op met Proton deze samenwerking te mogen aan gaan. Het bedrijf is een mooi voorbeeld van Limburgs ondernemerschap. Innovatief, toekomstgericht en met aandacht voor de individuele medewerker.”

Vertrouwen in de samenwerking
Proton is blij met de samenwerking. Directeur Roger Eussen: “Om te kunnen voldoen aan de continue groeiende vraag van onze klanten moeten we flexibel zijn, hoog kwaliteitsniveau blijven leveren en efficiency verbeteren. In Wiertz Personeelsdiensten hebben we een partner gevonden die ons ontzorgt in de werving van personeel en met verfijnde selectie-tools de beste kandidaten uit de markt weet te vinden. Dankzij de instroom-training verzorgd door Wiertz Personeelsdiensten kunnen medewerkers voorbereid aan de slag. Samen met Wiertz Personeelsdiensten en onze klanten leveren we een bijdrage aan de gezondheid van mens en dier,” sluit Eussen af.

Over Proton BV
Proton maakt deel uit van de Esaote-groep en produceert kwalitatief hoogwaardige ultrageluid transducers voor medische markt. De Esaote-groep is een onderdeel van het Italiaanse Esaote International NV, één van de grootste fabrikanten van medisch diagnostische apparatuur in de wereld.


Lees verder: 
Event Management Group (EMG) en Wiertz Gastvrij, het horecaspecialisme van Wiertz Company, hebben een opleidingsovereenkomst gesloten. Horecakrachten in opleiding kunnen vanaf nu praktijkervaring opdoen bij een van de drie locaties van EMG in Limburg.

Fysieke aanwezigheid juist een belangrijk uitgangspunt van Wiertz Company en haar onderdelen. Managing Director Roger Holtus: “In 2019 gaan we twee vestigingen openen.”