Publiciteitscampagne Wiertz Personeelsdiensten

Publiciteitscampagne Wiertz Personeelsdiensten

40 uiting“Als het goed gaat met je personeel, dan gaat het goed met je bedrijf” zo luidt het thema van onze campagne. De boodschap wordt multimediaal gecommuniceerd. De commercials zijn gemaakt door het gerenommeerde Maastrichtse mediabureau T36. De campagne is de komende maanden zichtbaar op de Limburgse televisie (L1 en TVL), in kranten en op social media.

De commercial wordt iedere dag uitgezonden op L1 van juni t/m september. Daarnaast is onze commercial ook op L1 radio te beluisteren.

Op TVLimburg wordt de commercial 3 keer per week en het gehele weekend, ieder uur uitgezonden. Stem af op een van de kanalen en bekijk/luister naar onze nieuwe campagne!

Met deze campagne onderstrepen wij onze toonaangevende Limburgse positie en het belang van gekwalificeerd en gemotiveerd flexpersoneel. Nu de economie volop aantrekt zijn steeds meer Limburgse werkgevers op zoek naar goede uitzendkrachten. Deze zijn inzetbaar via ons label Wiertz Personeelsdiensten, Jurgens Partners Zuid en Payroll Limburg.

Klik hier om onze commercial te bekijken!