Release: 18 nieuwe mini’s voor Wiertz Company

Release: 18 nieuwe mini’s voor Wiertz Company

Een feestelijke happening: alle Business Unit Managers van Wiertz Company ontvingen afgelopen week de sleutels van hun nieuwe MINI Clubman of MINI Electric!

De MINI’s van Wiertz Company zijn al jaren een herkenbaar en vertrouwd beeld op de Nederlandse wegen. Roger Holtus, CEO Wiertz Company: ‘Onze auto’s trekken de aandacht op de weg en dat is precies de bedoeling. Iedereen moet meteen aan onze organisatie denken als hij of zij een nieuwe baan of personeel zoekt. We zijn een toonaangevende organisatie en daar hoort een dynamische, opvallende uitstraling bij. Ook hebben wij gekozen voor enkele MINI’s Electric. We zien het als onze verantwoordelijkheid om onze impact op het milieu te beperken, in het bijzonder bij het beheer van onze mobiliteit en ons grondstoffenverbruik.’

Het nieuwe wagenpark is wederom opgeleverd door Keram MINI. ‘We kiezen hier voor het partnership en de al jaren uitstekende service van Keram’, legt Holtus uit. De bestickering in de kenmerkende huisstijl van Wiertz Company en haar diverse Solutions is verzorgd door Sepaniak Design.

Wij wensen onze collega’s veel veilige kilometers!