René Haan (Franssen Franken): ‘Geen poeha, duidelijkheid staat voorop’

René Haan (Franssen Franken): ‘Geen poeha, duidelijkheid staat voorop’

Een dikke 9. Dat is het cijfer dat René Haan geeft aan ZUID recruiters over de inspanningen die ze heeft verricht voor de Financial Controller van Franssen Franken. René is sinds oktober 2017 in dienst bij het verkoop- en verhuurbedrijf in Landgraaf en zit helemaal op zijn plek. “We mogen spreken van een perfecte match.”

Zijn eerste indruk van ZUID recruiters was direct zeer professioneel. “Geen poeha, duidelijkheid staat voorop. Later kwam ik er nog achter dat het persoonlijke gevoel enorm aanwezig was”, aldus René. Wat hem vooral is bijgebleven was de duidelijke en heldere communicatie. “Ze bleven me continu voorzien van updates en waren ook zeer zorgvuldig in de navraag hoe het met me ging toen ik eenmaal aan het werk was bij Franssen Franken.”

Persoonlijke touch
Renés ervaringen met ZUID recruiter Roel Zuijlen zijn ook louter positief te noemen. “Roel is een kundige recruiter die écht naar je vraag luistert. Zijn grootste sterkte vind ik dat hij professioneel (duidelijk, red.) blijft in combinatie met een heel persoonlijke ‘touch’.”

“Of ik ZUID recruiters zou aanbevelen aan mijn netwerk? Absoluut! Dat heb ik ook al gedaan. Wil je kiezen voor daadkracht, duidelijkheid en persoonlijke aandacht, dan kan ik ZUID recruiters zeker adviseren.”

 

ZUID recruiter Roel Zuijlen (links) samen met René Haan (Financial Controller Franssen Franken)