REPORTAGE WIERTZ PERSONEELSDIENSTEN BIJ TVL BUSINESS

REPORTAGE WIERTZ PERSONEELSDIENSTEN BIJ TVL BUSINESS

De Zuid Nederlandse organisatie Wiertz Personeelsdiensten is komende zondag 22 januari om 11.00 uur te zien op televisie. Dit is het gevolg van een strategische samenwerking tussen de organisatie en TV Limburg. Het gaat zondag om een reportage bij het programma TVL Business.

De uitzending zal deze keer gaan over het label Wiertz Uitzenden. Dit label bemiddelt uitzendkrachten vanaf ongeschoold tot en met MBO niveau. Centraal staat hierin deze keer de vestiging Brunssum en het bedrijf Fijten gevelverzorging.

In TVL Business zal Wiertz Personeelsdiensten dit jaar 8 keer verschijnen. Iedere aflevering laat een ander onderdeel van de organisatie aan bod komen. De kijker krijgt informatie over de totale dienstverlening van de personeelsdienstverlener. Het programma wordt gepresenteerd door Maurice van der Linden.

“Het is een hele uitdaging en afwisselend om de verschillende dienstenpakketten van Wiertz Personeelsdiensten toe te lichten en het publiek te laten zien wat er in de hedendaagse arbeidsmarkt om gaat”, aldus Van der Linden over de reportages.