Robert Leermann (Vaessen Creative): ‘Professionele organisatie met verstand van zaken’

Robert Leermann (Vaessen Creative): ‘Professionele organisatie met verstand van zaken’

Zonder enige verwachting is Robert Leermann het gesprek aangegaan met recruiter Guy Franssen om te praten over de uitdagingen die ZUID recruiters voor hem in petto had. En zie daar… Robert werkt sinds 15 april als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Vaessen Creative in Nuth. “Ik werd belangrijk gemaakt tijdens het hele traject.”

Ingegaan op de wensen en behoeften
De 30-jarige Commercieel Medewerker Binnendienst kent Guy al langere tijd, dus het contact was er altijd al. Toen de recruiter Robert uiteindelijk enkele weken geleden benaderde via LinkedIn bleek dit het juiste moment en durfde hij de stap te zetten. “Ik was niet zozeer op zoek naar nieuw werk, maar wel klaar voor een nieuwe uitdaging”, legt Robert uit. Zijn eerste indruk van ZUID recruiters bleek uiterst positief. “Je merkt aan alles dat het een professionele organisatie is met verstand van zaken. Er werd ingegaan op mijn wensen en behoeften om een goed profiel neer te kunnen zetten.”

Er het beste uit halen
Na enkele gesprekken te hebben gevoerd met Guy kwam uiteindelijk de functie bij Vaessen Creative ter sprake. Wat Robert het meest is bijgebleven tijdens de contactmomenten was het stukje persoonlijke aandacht en dat er écht tijd voor hem werd gemaakt. “Ik kan niet anders zeggen dan dat het contact zeer prettig was”, benadrukt Robert. “Ik werd écht belangrijk gemaakt tijdens het hele traject. Dat vond ik ook heel sterk aan Guy. Hij heeft altijd geprobeerd om er het beste uit te halen voor mij. En dat is hem zeer zeker gelukt.”