Roda Support en Payroll Limburg.nl ondertekenen strategisch partnership

Roda Support en Payroll Limburg.nl ondertekenen strategisch partnership

Deze week bekrachtigden Roda Support en Payroll Limburg.nl op officiële wijze de samenwerking tussen beide organisaties. Dat gebeurde door het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst door hun vertegenwoordigers. Voor Roda Support waren dit Peter van de Venne en Frank Extra en voor Payroll Limburg.nl Jordy Gielkens en Tum Nievergeld. En waar kon dat beter plaats vinden, dan in de bestuurskamer van Roda JC.

Immers de nieuwe samenwerking heeft alles te maken met deze voetbalclub. Roda Support -supporter van werk!- profileert zich als nieuwe uitzendorganisatie rondom Roda JC. De organisatie gaat uitzendkrachten plaatsen bij alle bedrijven en instellingen die Roda JC een warm hart toedragen. Uitzendkrachten die voor het grootste deel bestaan uit …supporters van de club. Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan de clubkas. Zo kunnen supporters aan de slag, krijgen sponsoren hun personeel, regelt Roda Support dit alles perfect en vaart de club er ook nog eens wel bij.

Roda Support is een initiatief van Frank Extra, Peter van de Venne en Herman Huirne. De backoffice van de nieuwe uitzendorganisatie wordt solide geregeld door Payroll Limburg.nl. Deze payroller verzorgt juridisch werkgeverschap voor Limburgse werkgevers -werknemers in goede handen- en is sinds dit seizoen business partner bij Roda JC. Payroll Limburg.nl maakt deel uit van een van de grootste Limburgse uitzenders, Wiertz Personeelsdiensten. Door de samenwerking met deze organisatie ontstaat er een krachtig partnership en voorziet Roda Support zich van alle noodzakelijke kennis op het vlak van uitzenden en verlonen.

rrr_550x110