‘ZUID recruiters gaat Noord-Limburg veroveren’

‘ZUID recruiters gaat Noord-Limburg veroveren’

Het gaat goed met ZUID recuiters, het hbo+ label van Wiertz Company. Mooie plaatsingen volgen op interessante vacatures bij opdrachtgevers in heel Limburg. Het team werd dus onlangs uitgebreid met een nieuwe recruiter, Guy Franssen. Volgens Roel Zuijlen is het nu tijd om ook Noord-Limburg te veroveren.

Ambities waarmaken en vertrouwen geven 
De 31-jarige recruiter heeft precies voor ogen hoe hij met ZUID recruiters de Noord-Limburgse markt wil bestormen. “Ik wil de Noord-Limburgse markt zo goed als mogelijk bedienen en de hoge ambities van ZUID recruiters waarmaken. We willen onze goede naam uitbouwen in Noord-Limburg, een naam waar opdrachtgevers een rotsvast vertrouwen in kunnen hebben. Vertrouwen dat wij de juiste kandidaat voor ze vinden.” En dat is volgens hem absoluut mogelijk. “We onderscheiden ons door onze heldere communicatie, het persoonlijke contact en een gedegen kennis van de (regionale) arbeidsmarkt. Pas wanneer mijn opdrachtgever tevreden is over zijn nieuwe collega en mijn kandidaat volledig tot zijn recht komt in zijn nieuwe rol, is mijn missie geslaagd en ben ik tevreden.”

Snel handelen
Zuijlen is zich er van bewust dat hij in de huidige krappe arbeidsmarkt snel moet handelen en geen kansen mag laten liggen. Hij merkt die alertheid ook aan de kant van de opdrachtgever. “Kandidaten gaan sneller op gesprek, alleen een cv zegt niet alles. Een cv zegt iets over wat iemand kan. Maar een indruk van wie iemand nou daadwerkelijk is, wat zijn drijfveren zijn en waar zijn passie ligt, krijg je pas door iemand te zien en te spreken. Persoonlijke aandacht staat bij ons écht op de eerste plaats”, legt hij uit. “Wij analyseren iedereen zijn talenten en matchen deze met de juiste baan. Hoe? Door ook te kijken naar de bedrijfscultuur, werkzaamheden en ontwikkeling van de toekomstige werkgever. Wij weten daarom ook net altijd die ene baan te vinden die aansluit bij het talent van de professional. ZUID recruiters is the next level!”

Lees hier meer over Roel Zuijlen, Guy Franssen en ZUID recruiters


Lees verder:
Roel Zuijlen startte onlangs een blog op de website van ZUID recruiters. Lees hier zijn eerste blog, ‘Laten we het gesprek aangaan.’

Gelooft u in de talenten van de toekomst en wilt u deze al in een vroeg stadium aan boord halen? Dan bieden de Future Talents van ZUID recruiters uitkomst. Lees hier hoe uw organisatie nu al kan starten met het vastleggen van talent.