Wiertz Company presenteert nieuwe editie Sociaal Jaarverslag

Wiertz Company presenteert nieuwe editie Sociaal Jaarverslag

We leven in bijzondere tijden. Enerzijds is het crisis, met de gevaren voor onze gezondheid en de daaruit voortvloeiende economische gevolgen. Anderzijds ontstaan er bijzondere initiatieven, schieten mensen elkaar te hulp, vaart de natuur wel en groeit onze creativiteit.

Juist in tijden als deze bewijst het Rijnlandse gedachtegoed haar waarde. Denken in partnerships en met focus op de lange termijn. Met continuïteit als doel en niet gericht op snelle winsten. Op dat fundament is Wiertz Company 23 jaar geleden haar dienstverlening gestart en daar hebben we steeds aan vastgehouden.

Ook nu zijn onze medewerkers hard aan het werk om ervoor te zorgen dat iedereen een baan en daarmee inkomen heeft. Om ervoor te zorgen dat we straks kunnen bijdragen als de economie uit de startblokken komt en we alle mensen weer hard nodig hebben. En om ervoor te zorgen dat ook nu de cruciale arbeidsplaatsen in onze samenleving voorzien zijn van goed en gemotiveerd personeel.

Jaarlijks publiceren we, in ons sociaal jaarverslag, een aantal voorbeelden van hoe we invulling geven aan ons maatschappelijk ondernemerschap. Het Sociaal Jaarverslag van 2019 bieden wij u hierbij mede namens Wiertz Company aan. Veel leesplezier!


Vraag hier een print aan:

 
[formidable id=21]