Spetterende openingsweek Wiertz Gastvrij!

Spetterende openingsweek Wiertz Gastvrij!

Wiertz Gastvrij is het horeca label van Wiertz Personeelsdiensten, de bekende Limburgse uitzendorganisatie. Omdat er in onze provincie veel vraag naar flexibel horeca personeel is, besloot de uitzender het horeca uitzendbureau te openen. Wiertz Gastvrij is sinds kort gevestigd in Technohouse Heerlen, vlakbij de Zuyd Hogeschool en Arcus College. Het kantoor wordt bemand door kantoormanager Cliff Janssen en intercedente Renée Aussems. Beiden hebben hun sporen binnen de horecabranche volop verdiend. “Het uitzenden van horeca personeel luistert nauw” aldus Cliff Janssen. “Horeca personeel loopt immers steeds in de frontlinie, is voortdurend zichtbaar en moet gasten op handen dragen door vakkundig en hartelijk te bedienen”.

De officiële opening van Wiertz Gastvrij vindt plaats op zaterdag 3 oktober rondom de wedstrijd Roda JC – Cambuur waarbij de top van de Limburgse horeca aanwezig zal zijn. Wiertz Gastvrij is tijdens deze wedstrijd shirtsponsor en zal met haar naam op de rugzijde van het shirt onder het rugnummer pronken.

De feestelijke aftrap wordt kracht bijgezet op de BBB van 5 t/m 7 oktober in het MECC te Maastricht. Tijdens deze bourgondische horecavakbeurs zal Wiertz Gastvrij zich presenteren aan het grote publiek middels een eigen stand. Tevens zal personeel van Wiertz Gastvrij de gasten op deze horecabeurs voorzien van smaakmakende hapjes, bereidt door sterrenkoks. De feestweek wordt afgesloten met een ‘jobpers’ borrel op de eigen locatie in Heerlen later die week. Wiertz Gastvrij zal zich optimaal presenteren tijdens deze feestelijke openingsweek, om zo de hospitality in Limburg een goede indruk te geven van dit speciale label.

Bezoek ons op de BBB van 5 t/m 7 oktober in het MECC Maastricht en beleef Wiertz Gastvrij; Topkrachten voor Limburgse horeca en hospitality!