Sterke groei leidt tot nieuwe uitdagingen

Sterke groei leidt tot nieuwe uitdagingen

Stel jezelf en het bedrijf kort voor.
Sinds vijf jaar run ik mijn eigen adviesbedrijf Adequaat Personeelsadvies dat zich beweegt op het gebied van Personeel en Organisatie en dat in die hoedanigheid eigenaren van MKB-bedrijven adviseert. Daarbij maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfspsychologie en hospitality. MKB-ondernemers die behoefte hebben aan het maken van een professionaliseringsslag kunnen mij inschakelen. Via deze weg ben ik werkzaam voor Vaessen Creative. De afgelopen jaren hebben ze flinke stappen gemaakt, en niet alleen op personeelsgebied.
Mede als gevolg daarvan zijn zij in twee jaar tijd gegroeid van 23 naar ruim 70 medewerkers.

Wat was jullie HR vraagstuk?
Door de groei van Vaessen Creative ontstonden er nieuwe functies maar ook groeipijnen en daarmee nieuwe uitdagingen. Er ontstond een behoefte aan een inhoudsdeskundige HR-afdeling. Daarnaast ontstonden er vacatures voor teamleiders en marketingmedewerkers. Mijn expertise ligt op P&Ogebied en niet specifiek op recruitment. De behoefte aan dit specialisme was er, en daarmee kwam Wiertz Career Solutions in beeld.

Hoe ben je in contact gekomen met Wiertz Career Solutions?
Vaessen Creative werkte al samen met Wiertz Flex Solutions bij het invullen van logistieke vacatures. Onze contactpersoon binnen Wiertz Company heeft ons in contact gebracht met consultant Edmée van Wiertz Career Solutions.

Hoe heeft Wiertz Career Solutions jullie geholpen?
Na een oriënterend gesprek met jullie consultant Edmée over Vaessen Creative en haar vacatures, werd besloten tot samenwerking. Na afstemming over profielen en functie-eisen werden door Wiertz kandidaten voorgesteld. Wat ik prettig vond, was dat aan de voorkant van het proces de verwachtingen over en weer goed werden uitgesproken. Dat was erg behulpzaam omdat dit leidde tot een soepel wervingen selectieproces. Dit heeft geresulteerd in het vinden van de juiste kandidaat.

Hoe zou je Wiertz Company omschrijven?
Ik volg Wiertz al jaren en heb gezien hoe het bedrijf zich ontwikkelde. Ik zie het als een familiebedrijf dat zich goed inzet voor haar klanten. Het is een bedrijf met een breed aanbod aan diensten.

Over Vaessen Creative
Vaessen Creative is de totaalleverancier van hobbyartikelen en is al meer dan 40 jaar een gerenommeerde naam in de hobbywereld.
www.vaessen-creative.com