Stichting Relim en Wiertz Company slaan de handen ineen

Stichting Relim en Wiertz Company slaan de handen ineen

Directeur/Bestuurder Nino Bellinzis van Stichting Relim en Commercieel Manager Igor Buck van Wiertz Company hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Doel van de samenwerking is het succesvol begeleiden van de kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een baan.

Relim biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt structuur en begeleiding om sociale, arbeids- en beroepscompetenties stap voor stap te ontwikkelen. Het doel is werk dat aansluit bij hun individuele mogelijkheden en wensen. Wiertz Personeelsdiensten, het uitzendlabel van Wiertz Company, gaat daarin ondersteunen door mee te zoeken naar geschikte vacatures en het begeleiden van kandidaten bij hun eerste stappen terug op de arbeidsmarkt.

Persoonlijke aandacht centraal
De Directeur/Bestuurder Nino Bellinzis van Relim legt uit: “Wij geloven in de mogelijkheden van mensen. Het blijkt steeds weer dat iedereen die wij begeleiden over talenten en competenties beschikt die bij uitstek in onze werkomgeving naar voren komen.  “Wij werken vervolgens aan het verder ontwikkelen hiervan in gerichte leer/werktrajecten.” Hij denkt dat door het partnership de mogelijkheden voor het vinden van passend werk aanzienlijk worden vergroot: “Wiertz Company stelt net als wij persoonlijke aandacht centraal. Zo kan per kandidaat worden voorzien in echt passende banen bij betrokken opdrachtgevers in de regio. Uiteindelijk past dit perfect in onze doelstelling zowel richting onze cliënten/medewerkers maar ook richting werkgevers, namelijk: werk voor iedereen.”

Gezamenlijke verantwoordelijkheid
Igor Buck, Commercieel Manager bij Wiertz Company vindt de samenwerking om twee redenen volstrekt logisch: “Allereerst delen we namelijk hetzelfde DNA en voelen we de gezamenlijke verantwoordelijk om iedereen een kans op werk te bieden.” Daarnaast benadrukt Buck dat het ook noodzakelijk blijft ervoor te zorgen dat iedereen die kan werken, mee moet kunnen doen in het arbeidsproces. “Zeker in deze conjunctuur heeft de BV Nederland ook gewoon iedereen nodig.”

 

Igor Buck (Commercieel Manager Wiertz Company), Nino Bellinzis (Bestuursvoorzitter Relim), Tim Dortants (Teamcoach Relim) en Niklas Wiertz (Intercedent Wiertz Personeelsdiensten)

Over Relim
Relim onderscheidt zich door een unieke werkgerichte aanpak in het versterken van competenties bij mensen in een kwetsbare positie. Door het bieden van de juiste tools en ondersteuning stelt Relim hen in staat zich te ontwikkelen en werk te maken van hun toekomst. Al meer dan 30 jaar is Relim hierdoor een bijzonder sociaal leer/werkbedrijf in Zuid-Limburg. Passie voor mensen en passie voor werk vormen een beproefde en solide basis waarop Relim, middels een breed aanbod aan eigen (leer)werkplaatsen haar diensten aanbiedt. Beter door werk is dan ook niet voor niets het credo.


Lees verder:
Wiertz Company gaat Credo Huis actief ondersteunen en investeert daarmee in een nieuwe toekomst voor jongeren die thuisloos zijn. CEO Roger Holtus bekrachtigt met zijn handtekening de actieve bijdrage aan de begeleiding van jongeren in een Credo Huis. Het einddoel is een succesvolle re-integratie van de jongeren op de arbeidsmarkt.