Succesvolle 50+ banenmarkt in het Parkstad Limburg Stadion

Succesvolle 50+ banenmarkt in het Parkstad Limburg Stadion

Wiertz Personeelsdiensten heeft op donderdag 29 maart een banenmarkt voor vijftigplussers gehouden in het Parkstad Limburg Stadion. Het druk bezochte evenement was een groot succes: er waren meer dan zestig bezoekers aanwezig.

De aanwezige deelnemers kregen een compleet programma voorgeschoteld in Kerkrade. De middag werd geopend met een inspirerende presentatie van loopbaancoach Wendy Simonis. Vervolgens konden de bezoekers een tweetal interessante workshops volgen; deze presentaties gingen over het samenstellen van een top cv en hoe je je het beste kon voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Ook hier was veel interesse voor!

[photoalbum]

Persoonlijke aandacht tijdens speeddatesessies
De 50+ banenmarkt werd afgesloten met speeddatesessies, waarbij het team van Wiertz Personeelsdiensten alle kandidaten één-op-één sprak en ze het stukje persoonlijke aandacht gaf waar Wiertz om bekend staat.

Nu wordt alles in het werk gesteld om de enthousiaste deelnemers te plaatsen op één van de openstaande vacatures, of gaan we actief op zoek naar een passende baan bij een van de vele bedrijven in Limburg.