Taco van der Bijl nieuwe branchemanager Wiertz Gastvrij

Taco van der Bijl nieuwe branchemanager Wiertz Gastvrij

Taco van der Bijl is deze week gestart als nieuwe branchemanager van horecaspecialisme Wiertz Gastvrij. 

Van der Bijl is een bekende naam in de Limburgse horeca. Hij was jarenlang eigenaar van Sjinkerij De Bóbbel dat in 2011 werd uitgeroepen tot beste café van Nederland en werkte verder bij Teaching Hotel Chateau Bethlehem en UWC MaastrichtMet de komst van Taco van der Bijl heeft de Limburgse uitzendorganisatie dus een echte horecaspecialist in huis gehaald.

Roger Holtus, Managing Director van Wiertz Company, is blij met de benoeming van Van der Bijl: “Met zijn expertise en ervaring vormt hij een mooie aanvulling voor onze organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat Van der Bijl als branchemanager het succes van horecaspecialisme Wiertz Gastvrij in Limburg uit gaat bouwen.’

Van der Bijl volgt Cliff Janssen op, die zijn carrière vervolgt als general manager bij Saillant Hotels.

Met Wiertz Gastvrij biedt Wiertz Personeelsdiensten door het inzetten van een pool met flexibele en zeer ervaren horecaspecialisten, opdrachtgevers hospitality op een hoog niveau. Dit varieert van hostesses en ervaren koks tot mensen in de bediening en voor kandidaten voor leidinggevende functies. De horecadiensten van Wiertz Gastvrij worden aangeboden via alle vijftien filialen van Wiertz Personeelsdiensten in Limburg.

Contact:
Taco van der Bijl
+31 (06) 29 01 02 36
t.vanderbijl@wiertz.com

Roger Holtus (Managing Director) Taco van der Bijl (Branchemanager Wiertz Gastvrij) en Ivo Smeets (Commercieel Manager Midden-Limburg)