Talent kent geen leeftijd!

Talent kent geen leeftijd!

50talentIedere dag bemiddelen wij talenten bij onze opdrachtgevers, jong en oud! Geen onderscheid op leeftijd, maar op talent!

Ondanks onze huidige inspanningen, blijft het van belang om aandacht te geven aan de positie van 50-plussers op de arbeidsmarkt. De campagne ‘Open voor 50-plus’ is hier een goed voorbeeld van. Wiertz Personeelsdiensten steunt, net als onze branche-organisatie ABU, dit initiatief. Wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk nog meer 50-plussers aan de slag te krijgen.

Wij zijn Sterk in Werk. Wij helpen elke dag mensen bij het vinden van een passende baan die bijdraagt tot hun persoonlijke ontwikkeling. maar zeker ook hun maatschappelijke draagkracht. Wij geloven dat ons bestaansrecht is gebaseerd op de maatschappij waarbinnen wij opereren en we vinden het daarom onze verantwoordelijkheid om iets terug te geven aan diezelfde maatschappij.

Door open te staan voor meerdere doelgroepen, is uw bedrijf beter voorbereid om een veranderende arbeidsmarkt, er wordt optimaal gebruik gemaakt van verschillende kwaliteiten van mensen en klanten voelen zich thuis omdat uw organisatie een afspiegeling is van de maatschappij.

Wiertz Personeelsdiensten overtuigd haar opdrachtgevers van de toegevoegde waarde van deze ervaren, en zeer gemotiveerde mensen. Daarnaast biedt het ook een aantal financiële voordelen om iemand uit deze doelgroep aan de slag te helpen.

Talent kent geen leeftijd!