Terug op koers: Jeroen herpakt zijn carrière dankzij Wiertz Company

Jeroen aan het werk bij hotel La Source in Epen

Jeroen (45) is dankzij Wiertz Company weer aan het werk! Lees hier zijn verhaal: een horecaloopbaan in de steigers.

Ik begon mijn carrière in de horeca. Na verloop van tijd merkte ik dat het me niet langer de voldoening gaf die ik zocht. Ik koos ervoor om een nieuwe weg in te slaan als steigerbouwer. Ik werkte hard, maakte veel uren en klom op tot de positie van eerste monteur. Hier vond ik mijn echte passie, de steigerbouw!

Helaas gooide een longinfarct met meerdere complicaties roet in het eten. Dit dwong me om vijf jaar thuis te blijven om te herstellen. Het was een uitdagende tijd, maar uiteindelijk ben ik via een re-integratietraject teruggekeerd naar de horeca. Via Wiertz werd ik bemiddeld bij Hotel La Source Epen. Hier boden ze me de kans om parttime te werken, want ik raak snel buiten adem als ik te veel van mezelf vraag. Met deze flexibele mogelijkheden kan ik mijn werk als ontbijt- en lunchkelner bij Hotel La Source uitvoeren, zonder dat ik over mijn grens ga. Wat ik enorm gemist heb was de interactie met de gasten. Ik ben blij dat ik hier nu weer van kan genieten!

Een tip die ik graag wil delen: luister te allen tijde naar je lichaam! Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik niet snel meer over mijn grens ga. Ik ben vastbesloten om te blijven groeien in mijn herstel, de toekomst ziet er positief uit en wie weet werk ik binnenkort weer fulltime!